AdSense Top

петък, 23 април 2010 г.

Мъжът, който стреля по кози

Блестящ политически трилър, вдъхновен от измислена история, на която едва ли някой ще повярва. Нахален репортер прави зашеметяващи разкрития за свръх-секретен лов, при държавно посещение на президента на измислена държава в братски Узбекистан. Репортерът преследва историята, когато среща държавния глава (номинираният за Оскар Джордж Първаноу), (само)уверена и усмихната личност, която твърди, че е жертва на хипотетични, безпочвени  въпроси. Според недобронамерени групи от фанатици-природозащитници, трофеят е отстрелян и внесен нелегално в страната, защото разрешения за износ от узбекската държава не са издавани...

Сега, всички зли сили са се съсредоточили върху опитите да изфабрикуват доказателства за предполагаемия лов на държавния глава, въпреки искрените му и честни уверения, че нито е участвал в лов, нито е стрелял по кози, произнесено след дълго мълчание, като комунист на разпит, изтезаван и терзан от най-злобни и заядливи обвинения в разнообразни грехове и прелюбодеяния.

"Не съм убивал архар!" — усмихнато проговаря държавният глава. И е прав, защото архарите не са кози...

Дали истината ще бъде разкрита? Предстои да разберем в напрегнатата продукция...

Лентата е в кината от 7 ноември 2008 г. и е вдъхновена от оригиналната холивудска продукция "The Men Who Stare at Goats"
Входът е задължителен за живеещите на територията на цялата страна.

3 коментара: