AdSense Top

петък, 6 август 2010 г.

Б. Димитров за българките — "голи, сложили на зърната на циците"...

Трети ден "шибания" министър Божидар Димитров отказва да се извини, затъвайки все повече в кашата от словесни гафове. Не бил обиждал целия народ, а само малка част от него — група колеги археолози, които "са такива - дребнави, завистливи, злобни."

Днес устатият министър стигна по-далеч. Изрази недоволство от българките, които отишли да видят мощите "голи, сложили нещо на зърната на циците"... Така не ходели дори и "най-долните курви рускини", които "слагат забрадка и тогава"...

Дали тези думи могат да се квалифицират, като обидни едновременно към българските и руските жени — оставям на вас да прецените.

За мен важно е друго: За тази поредица от цветущи словесни гафове Борисов няма да му се сърди. 
„Премиерът има много неща, за които да ми се сърди. Едва ли за тази дума е последното нещо”
Не само, че няма да се сърди! Борисов отказва да коментира цялата тази свинщина с думите: "Той е достатъчно голям (Б.Д.), питайте него..."

Няма защо да се чудим. Добре, че премиерът поне отговаря някак. Можеше да отсечè: "Точно на тебе, знайш кога ш'ти отговоря, бе!"

Чудя се само дали Борисов разбира, че това рано или късно ще се обърне и срещу него и до кога ще търпи този... клоун?
Вижте целия видео репортаж по bTV 

3 коментара:

  1. Ами, мнооого е прав Б.Димитров! Умираме си да се правим на маймуни, само и само да докажем, че сме буклукчево племе! И за курволяците е прав.... Има си канон, по който трябва да се посещават свещените места, като църкви манастири и т.н.
    Отивам на Великден на църква и срещу мен едни голи кореми, едни прозрачни гащи.... свещеника слушам, а очите ми все където не трябва....

    ОтговорИзтриване
  2. Не се сърдете на Б.Димитров ,а на вашите родители, че са пропуснали първите 7 години от вашето детство. На всякъде по света знаят как се ходи на църква. Това че се спиваш журналист ,означава ли, драскач, тогава кой трябва да се извинява на народа?

    ОтговорИзтриване
  3. Ако на църквата и на БД им е проблем начина, по който са облечени посетителите, има си как да се справят с това. В не един и два манастира е поставен регламент на български и на английски.
    То не става с псуване на общо основание, при това като тинейджър, заседнал някъде около 16-тата си година, който още се опитва да си доказва мъжествеността на нахакани думи и тежкарска походка.
    Ето това са пропуснати не само 7 години, но и много след 16-тата.

    Абсурдно сексистко и комплексарско е да се наричат жените на общо основание курви и прочие. Щом е гневът срещу коремчетата на жените в църквата толкова голям и силен, защо не изпитвате достатъчно омерзение, та да нямате желание да гледате натам? Или да им направите възпитана забележка? Вместо това сладко е да гледате с наслада, пък със самочувствие на праведник да изливате словесна злост към тях.

    В "Парижката света Богородица" има един свещеник, който точно като вас обяснява как Есмералда била пратена от Дявола да го съблазнява, жалва се на Бог от участта си и е готов да убие нея, ах каква благородна мисия, за да отърве себе си и света от злото. Колко праведно може да бъде едно лицемерие.

    ОтговорИзтриване