AdSense Top

събота, 9 юли 2011 г.

Лунната пътека — асфалтирана, Млечният път — магистрала!

© снимка: Sofia Photo Agency, Юлиана Николова
Из предизборната програма на ПП ГЕРБ. Парламентарни избори 2013:

ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА

Приоритети:

Целенасочена политика за подобряване на пътната инфраструктура в страната, като основен и водещ фактор за развитието на българската икономика, туризъм и бизнес, съобразена със специфичните им нужди и особености на териториалните фактори на растеж.

Акценти:

Тежкото инфраструктурно наследство от досегашното управление на Иван Костов, Симеон Сакскобургготски и Тройната коалиция на БСП, ДПС и НДСВ продължава да бъде водещ приоритет на гражданите за Европейско развитие на България. Предстои рехабилитация, изграждане и откриване на нови и обновени асфалтирани инфраструктурни обекти.

В края на мандат 2013-2017 на ГЕРБ ще бъде окончателно завършена рехабилитацията и модернизацията на третокласния път "Лунна пътека" и преустройството му в първокласен "Лунен път", с което ще подобрим и качеството на туристическите услуги и бизнес в България.

В края на мандат 2013-2017 на ГЕРБ ще бъде завършена и рехабилитацията и модернизацията на първокласния "Млечен път" и преустройството му във високоскоростна европейска "Млечна магистрала".

ПП ГЕРБ 2013
ДА ДОКАЖЕМ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ МОЖЕ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар