AdSense Top

понеделник, 8 февруари 2010 г.

След нас, с посланик Фуентес се среща и МВР!

Днес, минавайки покрай МВР, с удоволствие видях колата на испанския посланик паркирана пред главния вход. По-късно, от достоверен източник разбрах, че срещата е била между зам.-министър Вучков (юрист, един от основните защитници на милиционерските промени в ЗЕС) и посланик Фуентес. Темата, естествено, е била предстоящите промени в Закона за електронните съобщения. Сценарият е ясен: МВР са дочули за срещата ни с посланика и са решили да "информират" дипломата "правилно и обективно", а не някакви си там граждани да го дезинформират за действията на МВР, целящи да превърнат страната ни в оазис на законността, реда, сигурността и спокойствието.

Учудващо, на страницата на МВР до сега, 20:30 ч. на 08 февруари 2010, няма и следа от съобщение за срещата. Нищо! И утре е ден...

Ето снимка на колата на посланика, чинно паркирана пред сградата на МВР:

2 коментара:

  1. Може би е бил там да иска българско убежище/паспорт :-).

    ОтговорИзтриване
  2. Между другото, по света, обществени сгради като тази, има отбор за Поддръжка и чистота на сградата, вътре и вън. И си чистят тротоарите и паркингите.
    Дано Цветанов обърне сега внимание в Англия, като се срещат по министерствата, че няма да види такъв снежен паркинг като на неговото министерство.
    Да му изпратим тази снимка като се върне с моя коментар? :-)

    ОтговорИзтриване