AdSense Top

вторник, 17 ноември 2009 г.

Право на отговор: Ае, за мноо години, бат Бойко!

– Гу'син Министър-председател... Сашка Васевааааааааааа!

А, всичко започва с песничка, написана от две сестри и посветена на новия им съученик от класа. По-късно, думите са променени и песничката става известна със заглавието "Happy birthday to you!"

Песента предизвиква истински фурор, изпълнена от Мерилин Монро пред около 15,000 души, на 19 май 1962 г., на 45-тия рожден ден на Джон Кенеди. Мерилин е облечена в специално ушита тясна, плътно прилепнала рокля в телесен цвят, обсипана с камъни... Импровизирайки, Мерилин изпява: "Thanks, Mr. President, for all the things you've done!" 

...В така създадената обстановка, 35-тият президент на САЩ, Джон Кенеди се измъква ловко с думите: "Сега вече мога да се оттегля от политиката, след като ми изпяха "Честит рожден ден" по толкова мил начин!.."




Мерилин пее за президента Кенеди горе-долу по средата на преждевременно приключилия му мандат...

...Сега, 47 години по-късно, сме на път да станем свидетели на турбо-фолк версия на песента "Happy Birthday to you!" в чест на премиера Борисов. Сигурен съм,  че изпълнението няма да е по-малко естетически и емоционално въздействащо щом с тази задача се е захванала самата... Сашкааааа Васеваааааааааааа!

В клипа жури от тинейджъри щяло да оценява Батко си Бойко с отличен, а дупнишката мадона Сашка щяла да влезе в кожата в Мерилин.

Какво му остава друго на бате Бойко, освен да влезе в кожата в Джон Кенеди?! Сигурен съм, че Сашка знае как и може да му помогне! Сашке, в теб ни е надеждата! Макар и в началото на мандата на Борисов, моля те, изпълни тази песен така, че Премиерът да каже: "Не ми остава нищо друго, освен да се оттегля от политиката, след това мило изпълнение!" Не само да каже, ами и да го направи!.. Представяте ли си?.. А?

И, за да не съм голословен, ето ви клипа на Сашка!.. Преценете сами това, колко успешно е "навлекла" кожата на Мерилин...



1 коментар:

  1. Ау колко е грозна Сашка тук - съжалявам, но ми прилича на травестит.

    ОтговорИзтриване