AdSense Top

петък, 13 ноември 2009 г.

Чалга, щанги, благопожелания и... корупция в съдебната система



Пак ни баламуркат! Любопитен съм как ще се осъществи съдебната реформа при тези обстоятелства:

Първо ни обясниха, че Красьо е нещо, като кадемче или талисман. Всички му се обаждат, за да им "върже" и за да им пожелае успех при избора им за шефове в съдебната система. При това, правят го десетки пъти - за по-сигурно!
"Този разговор, както и много други през този и следващия ден, бяха с пожелателен тон във връзка с предстоящия избор на 17.06.2009 г. за административен ръководител окръжен прокурор на Окръжна прокуратура гр. Бургас”, обяснява Ангел Ангелов. "На 17.06.2009 г. в деня на избора в 9,31 часа и около 14,30 часа съм провел още два разговора с продължителност няколко секунди, наред с много други такива, със същото пожелателно съдържание, което е без значение. Факт е наличието на разговори с този телефон. Това поражда съмнение относно избора ми, което не мога да допусна" пише Бургас Нюз.
После ни обясниха, че си говорели с Красьо за естетическите и поетични достойнства на турбо-фолка (известен с творческото название "Чалга").
По Димитър Захариев, окръжен прокурор на Плевен, провел 104 разговора с Красьо, цитиран от Днес БГ: "Съпругата ми е текстописец на Пайнер и пише текстове и за приятелката на Красимир – Магда. Това доведе до установяване на семейни отношения в тази насока и обяснява честите ми разговори с него"
Разговорите били и за фитнес...
"Познанството ми с Красимир Георгиев е лично, от фитнес залата, в която се оказа, че тренираме и двамата. Памагали сме си за тежестите на щангата", обясни съдия Димитър Кирилов от Районния съд в Плевен, цитиран от Днес БГ.
Опитват се да ни пробутат версията, че не друго, ами самият Красьо Черничкия с ланците им звънял на магистратите, за да ги компрометира. Работело си и върху тази версия...

Вярвате ли им? Аз - НЕ!

Днес обаче търпението ми се изчерпи, когато прочетох, че "Член на ВСС скри имената на последните магистрати от списъка на Красьо..."


И аз имам версия! Предлагам я на разследващите органи. Хем, не искам нищо в замяна! Според мен, Красьо е рекламно лице на някоя корпорация за мобилни комуникации. Контактите му с висшите магистрати е част от маркетинг стратегията на тази корпорация. Слоганът на рекламната кампания ще бъде "Красьо CONNECTING PEOPLE!" Кои хора и с какви цели свързва Красьо ИЗОБЩО не е важно! Важно е комуникационният бизнес да върви! От мои хора в PR средите разбирам, че кампанията на Красьо си има готова концепция за визуално онагледяване посредством Билборди. Даже се докопах до скрийншот!..
-------------------------------

На рекламния билборд, отляво, отгоре-надолу:
На рекламния билборд, отдясно, отгоре-надолу:



Следва списък на магистрати ( без да претендира за изчерпателност), говорили с Красьо за нещата от живота...

Андрей Атанасов (Пловдив)

Генко Драгиев (София)
Димитър Захариев (Плевен)
Ангел Панков (Пазарджик)


Тодор Тодоров (Шумен)

Петър Василев (Стара Загора)

Петър Мидов (Хасково)

Йордан Иванов (Бургас)

Милчо Ванев (Велико Търново)

Пламен Найденов (Несебър)
Дора Чинева (Бургас)
Ангел Ангелов - (Бургас)


Иван Димов (ВСС)
Стойко Стоев (ВСС)

----------------------------


Снимки: ДАРИК, Пловдив Лайв Ком, Фактор БС Ком, БНТ БГ, ОППлевен Хит БГ, 

Няма коментари:

Публикуване на коментар