AdSense Top

неделя, 4 октомври 2009 г.

Я, да попитам кмета!..

Идат избори за кмет на София. Бат' Бойко ще ни назначи Фандъкова. Освен, ако не се случи чудо. И не дойде Годо да се кандидатира, я от името на сините, я като кандидат на Зелените... При всички случаи, новият кмет ще трябва, поне на думи, да се ангажира с някои от проблемите в София.

Днес ми се наложи да отида до Илиенци. Една от търговските атракции на Балканите, както съм чувал да наричат това съсредоточие на нискокачествена стока, която, в повечето случаи, които си спомням, освен високите естетически достойнства, се разваля почти мигновено.

На входа на Илиенци паркирах колата си на място, обозначено по начин, който се вижда на снимките по-долу. Тази, със сигурност, одобрена от общината маркировка е напълно достатъчно основание шофьорите да бъдат рекетирани да платят паркинг. Нали е "охраняем"?! Как няма да си платят!



Не помня, дали ми дадоха някакъв първичен фискален документ... Все пак, очаквам отговор от Фандъкова, като най-вероятен кмет на Борисов, за град София, ся к'во пра'им по въпроса?..

Няма коментари:

Публикуване на коментар