AdSense Top

петък, 24 юли 2009 г.

Борисов в страната на вицовете

- Г-н Борисов, какво ще бъде новото правителство?
- Как какво?! МОЕ!

Това е виц, който прочетох в пресата. Вестниците и вицът изпревариха събитията с няколко часа! Тази вечер, в новините, попитан за критериите за избор на министър на най-голямото министерство (на икономиката, енергетиката и туризма), Борисов отговори: "Той е доказан експерт!" Журналист го попита: "Пред кого е доказан?" "Пред мен!" - отговори Ге'ералът. Това не е виц! Това е самата истина, документирана от камерите.

Друг виц се случи тези дни. Както обичайно, в леко приповдигнат патетичен тон Яне Янев (РЗС) заяви, че дори и 5 ченгета да има в кабинета, той (и партийката му) ще гласува ЗА състава на министерски съвет, защото те гласували за Бойко Борисов и заради неговия авторитет. Чудя се, ако Борисов предложи в понеделник пет МАГАРЕТА, вместо министри, дали Яне ще гласува ЗА, заради авторитета и името на г-н Борисов?..


снимка на бъдещ министър: актуално ком

8 коментара:

  1. Много хора писаха по тази тема, а твоят е най-добрият коментар :)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти, Мартине, за оценката! :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Ами извикай ги господа министрите да ти се докажат и на теб, май си от хората, който са на принципа око да види и тн, я помисли, че може наистина да се е доказал, или не е вариант?

    ОтговорИзтриване
  4. защо не публикувахге тази снимка вместо Доган, Станишев или вместо Кобурготски? На магарета ни направиха по време на парадоксалния си троен търговски съюз,само дето ООД не бяха, а може и да са били...Самодоволно и безочливо представяха провалите си като успехи ,до един взимаха комисионни от милиони левове и евро,докараха и назначиха целите си родни села и градчета в подчинените си ведомства, та в София не може да се диша от надменни ИЕ ИЕ ИЕКАЩИ...А на Борисов от сега му се подигравате...може би защото фразите му не са изпълнени,като тези на разни Сергостанишевци,Емелетемки,Миленвелчевци-с подробно изречени абревиатури на комисии,фирми,съюзи,проекти и пр.с цел да запълнят и без това заучените им безмислени изказвания...Дали да не се научим да съдим по делата...

    ОтговорИзтриване
  5. Office, няма нужда да ми се доказват на мен. На мен Бойко ми се доказа нееднократно за последните седмици. :-) По безспорен начин. Очаквам и мен да ме извика да се разберем като мъже... А, за гусина Димитров, дето детската му мечта е да стане волен депутат просто нека не говорим. Имаш ли роднини емигранти? Питай ги дали го искат за министър и това е доказателството... WTF означава, че той бил до Бойко последните 3 години? Това някаква атестация ли е, по дяволите?

    ОтговорИзтриване
  6. Дано не съм лош пророк, но както е тръгнал имам усещането, че Бойко Борисов ще задмине и Тодор Живков като герой от вицовете.

    ОтговорИзтриване
  7. Кириле, няма да ни е скучно 4 години! Дано не задмине президента на Пакистан, че ще е лошо да бориш вицовете със снайперисти...

    ОтговорИзтриване
  8. datyata, подиграваме му се, защото си го проси. Колкото до Етем - слава Богу, че я няма, ама трябваше ли непременно да има някой на нейно място като хрантутник?

    ОтговорИзтриване