AdSense Top

сряда, 1 юли 2009 г.

ЗЕЛЕНИТЕ е партия на младите хора

Вчера нямах много време да правя снимки. Времето беше лошо и не позволяваше дълги разговори, но все пак успях да се срещна и разговарям с десетки избиратели от Перник, повечето от които не бяха безразлични към политиката и изборите. Голямата част тях ще направят своя избор в последния момент, вярвам, преди да влезнат или в самата "тъмна стаичка". Друга част от хората, с които говорих, твърдо заявяват подкрепата си за ЗЕЛЕНИТЕ, заради каузите, за които се борим и заради онези аспекти от програмата, които успях да им представя в 2-3 минутния си разговор с тях.

Без съмнение е за мен, че ЗЕЛЕНИТЕ имат потенциал да спечелят доверието на младите хора, за които околната среда и политиката, в защита на природата са важни и актуални. Толкова актуални, че да се говори за тях и да се действа сега, а не след 5 или 10 години, както повечето партии ще започнат да правят.

Младите, които ще ни дадат подкрепата си, разбират, че останалите партии говорят в "зелено" сам за да спечелят някой и друг процент, докато хората от ЗЕЛЕНИТЕ на практика, вече много години отстояват екологичните каузи и ефективно работят за зелени алтернативи във повечето значими сфери, както може да се види и от предлаганата от ЗЕЛЕНИТЕ ни програма.

Същите тези хора, които ще ни подкрепят, разбират мимикрията на т. нар. партии на статуквото, които се опитват да се възползват от авторитета на ЗЕЛЕНИТЕ, сред младите хора и умишлено дезинформират обществото, заблуждавайки хората, че са се коалирали със ЗЕЛЕНИТЕ, които се явяваме самостоятелно на изборите и сме с номер 12 в бюлетините.

По тези и ред други причини, които обсъждаме с избирателите, хората, особено младите, са готови да проявят гражданска активност и да подкрепят ЗЕЛЕНИТЕ с номер 12 в бюлетините. А, от снимката се вижда, че това става и на големи групи от хора. В конкретния случай, който заснех вчера, 4 души едновременно заявиха, че можем да разчитаме на техния глас! Факт, който другите централи преглъщат трудно - младите хора вече има своя партия и това са ЗЕЛЕНИТЕ. :-)

Няма коментари:

Публикуване на коментар