AdSense Top

понеделник, 15 юни 2009 г.

Моят Г. не се продава, а твоя?

Именно! Моят Г.* не се продава! Надявам се, че и твоя Г. не се продава?

Освен срещу познатите ни до сега политически играчи, Зелените излизаме в Перник сами срещу корпоративния натиск върху гласоподавателите и срещу единия от двамата "братя Галеви" - Ангел Христов. Излизаме сами срещу всички тях, в град, известен като един от най-скандалните заради купуването на гласове. Злите езици говорят, че в Перник дори нарко-мрежата се използва директно за купуване на вота, а според други (информация, която все още търся), на последните избори са "инвестирани" няколко милиона лева в "покупки" на гласове. В Перник излизаме да играем сами срещу старите познали - леви и десни, но и срещу новите Ковачки и "Брат Галев".

Именно затова, въпросът дали вашите Г. се продават е толкова актуален! Аз вярвам, че вашите Г. не се продават! Че вашите Г. не са манипулирани от телевизия, вестници, плакати и билбордове.

Част от младите хора на България, към които Зелените се обръщаме, работят, поради липса на избор и алтернатива, в някое кафене или друга досадна работа, далеч под квалификацията им, а може и изобщо да нямат работа. Тоест, шефът им не може да ги "помоли" за подкрепа на изборите. Техният Г. не може да бъде "отнет насилствено" с корпоративен натиск!

Същите тези млади хора няма да продадат своя Г. за поредната доза прах, просто, защото имат акъл в главите си! На тях разчитаме и на парламентарните избори. Разчитаме на това, че няма да продадат своя Г. и ще идат да гласуват, поне за да има кого да плюят после, ако нещата съвсем се омажат. Ще идат да гласуват за Зелените, защото ние предлагаме реална алтернатива в политиката, обществения и социален живот и ефективна защита на околната среда - Иракли, Рила, Странджа и всички останали застрашени кътчета природа.

На тях разчитаме ние, Зелените. Вие ни помогнахте два пъти да съберем депозита от по 50 хиляди лв. Това означава, че Зелените и бюлетин а №12 НЕ СЕ ПРОДАВА също така! Доказахме го, събирайки със собствени сили 100 хиляди лева за депозит!

Сега разчитаме да ни помогнете и трети път:

Не продавайте своя Г. Помогнете ни да ги бием честно, без да продаваме и купуваме своите Г. Не се иска много! Иска се само 5-6 или 7 хиляди млади, непродажни и отговорни момчета и момичета, на 19-20, 30 години да идат до урните в Перник и да ни помогнат да победим "молещите" и мускулестите бизнесмени-благодетели, които издигат себе си или свои протежета в града, разчитайки на славата му на град с много високо ниво на търговия с гласове.

Помогнете ни да покажем, че МОЖЕМ ДА ГИ БИЕМ, БЕЗ ДА ПРОДАВАМЕ И КУПУВАМЕ ГЛАСОВЕ! С №12 в БЮЛЕТИНАТА!

* За икономия на време и място съм заместил "глас" и "гласове" с по-краткото "Г.". Надявам се, текстът е станал по-разбираем за всички.

Няма коментари:

Публикуване на коментар