AdSense Top

петък, 4 декември 2009 г.

CCTV - Цветан Цветанов TV

От много добре осведомени източници научих, че освен нестихващо и непресъхващо желание за безконтролно следене в Интернет, настоящото правителство и в частност министърът на вътрешните работи, имат намерение да стартират нова национална телевизия. Името на телевизията ще бъде CC:TV и се образува от абревиатурата на имената на настоящия силов министър: Цветан Цветанов. TV от къде идва е ясно дори и на собствениците на бъдещата новата телевизия.

Логото на телевизията поразително напомня това на преустановилата дейността си RE:TV, а идеята на създателите на CC:TV е да завземат освободения от RE:TV пазарен дял, насочвайки се към аудиторията на закритата телевизия.

Целевата група на новата CC:TV са най-вече позлвателите на Интернет, особено тези, които се застъпват за свободен обмен на информация.

Създателите на новата телевизия вярват, че излизайки на медийния пазар рязко ще допринесат за понижаване и противодействие на организираната престъпност, която, вместо да се гърми по улиците, да отвлича най-безсрамно и да извършва други безобразни и тежки криминални деяния, ще уплътни времето си с образователните, развлекателните и информационните емисии на CC:TV.

CC:TV планира да осъществява предавания си на територията на цялата страна, както в ефир, така и по кабел и в Интернет, естествено! От същите добре осведомени източници успях да се добера и до снимков материал, показващ високо-технологичното оборудване на предстоящия новия медиен бум в България.

Интервютата ще бъдат вземани с такава лекота, че интервюираният дори няма да забележи, че се радва на голям зрителски и журналистически интерес. Това ще се случва благодарение на модерни, високо-чувствителни, насочващи микрофони, с които интервюираният може да бъде записан дори и от огромни разстояния.

Програмната схема на CC:TV ще бъде такава, че торент сайтовете, дори такива, като ZAMUNDA, DEMONOID и THE PIRATE BAY ще бъдат силно застрашени от отлив на български ползватели.

Приятно гледане и слушане и успех на новата медия!

3 коментара:

  1. Хаха :) Много добро попадение!

    ОтговорИзтриване
  2. Като говорим за "cc", то самото название ("копие до") ме навежда на една мисъл: да изпращаме копие от всеки наш имейл направо на адрес, посочен от МВР (може и няколко). Също така в края на всеки ден да изпращаме "history"-то на браузъра си и архив от чатовете си. Така ще спестим време и усилия за търсене и обработка. Да не се забравя: всеки имейл да е подписан с ЕГН-то, а за всеки случай и с номера на личната карта. И ... да ни е честито!, както

    ОтговорИзтриване